Hosting hesabımı nasıl sıfırlayabilirim?

Düzenlenme tarihi:

Web sitenizin Konrol Panelindeki Siteyi Tekrar Yükle özelliğini kullanarak barındırma hesabınızı yeniden yükleyebilir (veya başka bir deyişle sıfırlayabilir), tüm dosyalarını, veritabanlarını, e-postalarını ve yapılandırmalarını silebilirsiniz.

Varsayılan ayarlarla hesap yeniden oluşturulacak. Bu, Website Builder veya Autoinstaller tarafından oluşturulan tüm varsayılan dosyaların kaldırılmasına yardımcı olabilir; dolayısıyla daha sonra herhangi bir hata ile karşılaşmadan yeni komut dosyaları yükleyebilirsiniz.

Bu işlem geri alınamaz; bu yüzden lütfen dikkatli olun, tüm dosyalar ve ayarlar kalıcı olarak silinecektir.

Bugün birisini mutlu edin!