Hosting hesabımı Ücretsiz plana düşürebilir miyim?

Modified on:
Ücretsiz plana düşürme ücretsiz plan düşürme ücretsiz plan düşürmek free plan downgrade

Premium veya Business planınız Ücretsiz plana düşürülemez. Ancak bu işlemi Premium/Business hesabınızı silerek ve yeni bir Ücretsiz plan sipariş ederek gerçekleştirebilirsiniz.

ÖNEMLİ : Tüm dosyalarınız, ayarlarınız, veritabanlarınız hesabınız ile birlikte silineceğinden, lütfen hesabınızı silmeden önce yedek oluşturduğunuzdan emin olun.

Websitelerinizin dosyalarını ve e-posta hesaplarınızı tekrar yüklemeniz gerekmektedir. Hesabınızı silme işleminiz ile birlikte e-postalarınızda kaybolacaktır.
Maalesef, oluşturduğunuz yedekler e-postalarınızı içermez.

Bugün birisini mutlu edin!