Yanlışlıkla DNS alanını sildim, nasıl kurtarabilirim?

Düzenlenme tarihi:
dns dns alan sıfırlamak dns alan editörü

Endişelenmenize gerek yok! Kontrol panelinizde DNS Alan Editörü'nü bulun.

Aşağı kaydırın ve "Varsayılanlara Sıfırla" bölümündeki kutucuğu işaretleyerek Sıfırla seçeneğine tıklayın. Bu işlem tüm ayarları sıfırlar ve DNS alanınıza tüm varsayılan değerleri ekler.